Şehit Polis Murat Ellik Yatılı Bölge Ortaokulu


Vizyon: Çağdaş alt yapıya ve üstün niteliklere sahip bir ekip ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir organizasyon olarak ülkemize model okullar oluşturmak ve dünyada referans gösterilen eğitim kuruluşlarından biri olmaktır.

Misyon: Var olma nedenimiz olan öğrencilerimizi; topluma karşı sorumlu, toplumsal ve ahlaki değerlere sahip, kendisi ve çevresiyle barışık, işbirliğine açık ve üretken, çağın gereği olan özellik ve donanımlara sahip, geleceğe ve geleceğine yön veren bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: İL GENELİNDE DÜZENLENEN İLKÖĞRETİMLER YARIŞIYOR BİLGİ YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ŞARIKAMIŞ DA DÜZENLENEN ATLETİZM YARIŞMALARINDA KIZLARDA YARIŞAN BAHAR BULUT 1500 M DE BİRİNCİ OLMUŞTUR. 2011-2012 OKUL SANTRAÇ TAKIMIMIZ SARIKAMIŞ BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. SARIKAMIŞ DA DÜZENLENEN SPOR MÜSABAKALARINDA ERKEKLERDE TAKIM HALİNDE MASA TENİSİ BİRİNCİLİĞİ,KIZLARDA FERDİ YARIŞMALARDA MASA TENİSİ BİRİNCİLİĞİ VE İKİNCİLİĞİ. 2011-2012 BİLGİ YARIŞMASINDA SARIKAMIŞ BİRİNCİLİĞİ 2016-2017 Okulumuz Müzik Öğretmeni Buğra Uğur YAZLIK Eğitmenliğini yaptığı Samsun Yöresi Türk Halk Oyunları topluluğu ile başarılı olmuş ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramında Samsun´a davet edilmiştir. Bu aktivite ile Samsunda üst düzey bir performans sergilemiş Okulumuz yurt içinde ulusal ve yerel gazetelere çıkmış yurtta geniş yankı uyandırmıştır

Saatler: 08:15 - 14:45
Isınma: Kalorifer(katı yakıt)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza servisle Taşımalı öğretmen gelmemektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile ilçeye gidip gelmekte veya Karaurgan da ikamet etmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 230 Öğrenci kapasitesi vardır.
Diğer Hususlar: Okulumuza Erzurumdan gelecekler için Karayolu ile Horasan gelerek taksi ile Karaurgan köyüne gelebilirler( 36 km) Okulumuza Erzurumdan veya Horasandan Trenle gelecekler için Karaurgan köyüne Erzurumdan saat 14 ´te( 02.30 saat sürmekte yolculuk) Horasandan 15.15 ´te ( 01.45 yolculuk süresi) Doğu Express Treni kalkmaktadır.

Telefon - 0 474 442 60 74

Belgegeçer - (474) 442 6082

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://muratellikybo.meb.k12.tr

Adres - KARAURGAN KÖYÜ KARAURGAN KÜME EVLERİ NO 161B SARIKAMIŞ / KARS

Öğretmen :15
Öğrenci :212
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2092
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Karaurgan Köyü Sarıkamış/Kars

Adres - KARAURGAN KÖYÜ KARAURGAN KÜME EVLERİ NO 161B SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım Sarıkamış 15 temmuz şehitleri parkının aşağı tarafındaki İnönü sağlık ocağının hemen karşısından Karaurgan köyüne giden köy minibüsleri kalkmaktadır. Son servis saati 14.00´tür.Kars´tan köyümüze Tren ile ulaşım yapmak isteyenler sabah saat 7.30´ da Kars Tren garından kalkmakta Karaurgan köy durağına tren gelmekte ve saat 10.00 da köyümüze ulaşmaktadır(Hergün) Kars´ta karayolu ile gelecekler Kars otogardan Sarıkamış´a direk arabalar vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kars Merkezine 90 km Sarıkamış İlçesine 35 km Erzurum/Horasan ilçesine 35 km Erzurum 120 km uzaklıktadır.